Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

ŠPORT IN ŠAH gimnastika atletika

Zvezdna (telo)vadba
Z mislimi in s telesom do vitalnosti in zdravja

Janja Bone

Junij 2014

Avtorica o knjigi

Zakaj tak naslov? Zato, ker je vsak od nas zvezda. Tu smo, da svetimo – zase in drugim. Mali priročnik pa preprosto zaradi tega, ker kot bivša športnica (gimnastika) vem, da iz malega raste veliko. Priročnik je knjiga, ki naj bi jo resnično imeli pri roki, vanjo večkrat pokukali in jo uporabljali.

Priročnik je razdeljen na teoretični in praktični del, skozi katerega se naučimo razumeti bodymind povezavo. Vsebuje enostavne vaje s fotografijami, ki so primerne za vsako starost, ter preizkušene (na lastni koži) napotke, ki pomagajo pri oblikovanju zdravega telesa in duha.

Zvezdna vadba je revitalizacijska psihofizična (bodymind) vadba, ki podpira zdravje in krepi vitalnost. Je vadba, kjer vadimo pametneje, ne težje. Cilj zvezdne (bodymind) vadbe je, da izgradimo sijoče zdravje in izoblikujemo življenjski stil dobrobitja.

Vadba je lahko sestavni del naših vsakodnevnih opravil. V svoj urnik jo lahko vnesemo prav tako kot hranjenje, umivanje in spanje… Skrivnost fizičnih aktivnosti je v zadovoljstvu.

 


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 273391872
Avtor: Janja Bone
Cobiss naslov: Zvezdna (telo)vadba : z mislimi in s telesom do vitalnosti in zdravja / Janja Bone
Postavitev: ŠPORT IN ŠAH gimnastika atletika
Jezik: slovenski
Leto: 2014
Založništvo: Ljubljana : Vita, 2014
Fizični: 125 str. : ilustr. ; 26 cm