Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST kriminalni romani

Žrtvovanje
Višji kriminalist Camille Verhoeven razrešuje rop stoletja

Pierre Lemaitre

September 2015

Založnik o knjigi

Anne Forestier se je znašla na napačnem kraju ob napačnem času – ujeta v bančnem ropu. Kar trikrat so streljali nanjo in je lahko srečna, da je preživela, čeprav je obenem bolestno nesrečna, ker se spominja obraza svojega napadalca.
Anne je v veliki nevarnosti, saj ji morilec sledi celo v bolnišnico. A nekdo je vendarle na njeni strani – nevarno maščevalen partner, ki ga je že zaznamovala uničujoča izguba in bo prekršil vsa pravila, da bi zaščitil žensko, ki jo ljubi: višji kriminalist Camille Verhoeven.
Po Alex je pred vami nova odlična kriminalka z neverjetnim preobratom, v kateri se Camille Verhoeven, kriminalist s fascinantnim umom, znova znajde v zapletenem labirintu večno izmikajočih se odgovorov. Pri tem mora uporabiti vso svojo nadarjenost, da se lahko lotil sovražnika, ki ogroža vse, kar mu je drago.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 280808448
Avtor: Pierre Lemaitre
Cobiss naslov: Žrtvovanje : višji kriminalist Camille Verhoeven razrešuje rop stoletja / Pierre Lemaitre ; [prevedla Špela Žakelj]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST kriminalni romani
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Tržič : Učila International, 2015 (natisnjeno v EU)
Fizični: 287 str. ; 20 cm