Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

VERSTVA IN DUHOVNOST okultizem duhovnost

Življenje je več kot to

Theresa Caputo

Maj 2017

Založnik o knjigi

Theresa Caputo, priljubljen medij, zvezda hit televizijskega šova Medij z Long Islanda, vam odpre vrata njenega sveta in vas povabi, da doživite njen izjemen dar komuniciranja s tistimi, ki so prečkali v onostranstvo. Vedno zabavna, odkrita in realna, je kot medij začela komunicirati z dušami pri starosti štirih let, a svojega daru ni v celoti sprejela, dokler ni bila stara triintrideset. Od takrat svoje izredne sposobnosti uporablja kot pomoč ljudem v procesu zdravljenja čustvenih ran ob izgubi najdražjih.

Življenje je več kot to vam odstre tančico delovanja medijstva Therese, kaj se zgodi z vašo dušo, ko umrete, kakšna so nebesa, kaj želijo umrli, da veste, pomembnost živeti pozitivno življenje in kakšno pomembno vlogo igrajo tu in v posmrtnem življenju vaša družina, prijatelji, angeli in Bog.

Theresino sporočilo nam pomaga razumeti, da so naši najdražji varni in v miru, in biti hvaležni za pomembne lekcije, ki jih moramo izkusiti vsak dan.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 289181952
Avtor: Theresa Caputo
Cobiss naslov: Življenje je več kot to : zdravilna sporočila, izjemne zgodbe in vpogled v onostranstvo / Theresa Caputo ; [soavtorica Kristina Grish ; prevedla Urška Puš]
Postavitev: VERSTVA IN DUHOVNOST okultizem duhovnost
Jezik: slovenski
Leto: 2017
Založništvo: Ljubljana : BP, 2017 ([Ljubljana] : Schwarz Print)
Fizični: 226 str. ; 21 cm