Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   English version

Postavitev:

PREHRANA dietna prehrana

Zdrava prehrana za nosečke

Urška Pavčnik

Marec 2016

Založnik o knjigi

Zdrava prehrana za nosečke je najboljši priročnik za pravilno in zdravo prehranjevanje v nosečnosti, ki si ga lahko zaželi prav vsaka nosečnica.
Na 150-ih straneh knjigice Zdrava prehrana za nosečke najdemo ogromno nasvetov, namigov in informacij, ki temeljijo na strokovnih dejstvih. Vsako poglavje posebej se posveča določenim hranilnim snovem, ki jih telo potrebuje, tj. vitaminom, mineralom, beljakovinam, maščobam, ogljikovim hidratom, … natančno navaja, zakaj je določena hranilna snov pomembna oz. zakaj se ji je potrebno izogibati.
V priročniku najdemo tudi druge pomembne podatke za nosečnice kot so na primer, kako in v kakšnih količinah je potrebno določeno hranilno snov zaužiti. Predstavljen je tudi strokovni pogled na vegetarijanstvo in diete v času nosečnosti. Seveda ne manjkajo niti recepti za okusne in zdrave jedi, ki jih je samo za bralke pripravila avtorica sama.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 280917504
Avtor: Urška Pavčnik
Cobiss naslov: Zdrava prehrana za nosečke / Urška Pavčnik ; [fotografije www.shutterstock.com]
Postavitev: PREHRANA dietna prehrana
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Hrastnik : U. Pavčnik, 2015 (Radovljica : Tiskarna knjigoveznica)
Fizični: 153 str. : ilustr. ; 24 cm