Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Zapeljivi užitki

Connie Brockway

April 2015

Založnik o knjigi

Connie Brockway bralce potegne v dih jemajočo ljubezensko zgodbo o čednem Škotu, ki je prisegel, da bo varoval edino žensko, ki v njem vzbuja divjo strast. Le kako jo bo rešil pred samim seboj?

Znamenita lepotica Helena Nash čez dan dela kot dostojna spremljevalka ene izmed najstrožjih dam v Londonu. Ponoči se Helena prelevi v sla dveh zaljubljencev, ki sta ločena. Zamaskirani in našemljeni ji v senci sledi zalezovalec. Čeprav jo skrbi za varnost, ni pripravljena nehati s svojimi nočnimi dejavnostmi, zato poišče Ramseyja Munroja – enega izmed treh, ki so pred leti prisegli, da bodo njeni družini v stiski priskočili na pomoč. Čeden in nedostopen Škot je najboljši londonski mečevalec, ki predstavlja vse, kar si Helena želi, a ne more imeti – svobode, pustolovščin in strasti. Odloči se, da bo od njega zahtevala, naj jo nauči ravnanja z mečem, kar bi lahko hladni in zbrani Heleni porušilo zidove, ki jih je zgradila okrog sebe, saj jo Ramsey kljub preobleki prepozna … in priseže, da jo bo naučil uporabljati meč in uživati v sladkih, prepovedanih telesnih užitkih.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 278353408
Avtor: Connie Brockway
Cobiss naslov: Zapeljivi užitki / Connie Brockway ; [prevod Lidija Kreft]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Ig : Kiroja, 2015
Fizični: 396 str. ; 22 cm