Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Žametna obljuba

Jude Deveraux

Junij 2016

Založnik o knjigi

Zgodovinska romanca iz čarobne Anglije 16. stoletja.

Na njen poročni dan se je veselila vsa Anglija. Toda Judith si je prisegla, da bo njen mož dobil le tisto, kar mu bo uspelo izsiliti od nje.
Pred s cvetjem okrašenim oltarjem je že prvi dotik vzbudil v njiju vse prežemajočo strast. Gavin Montgomery se je zagledal globoko v njene zlate oči in v njem se je vnelo poželenje … Toda svoje srce je že obljubil drugi ženski.
Judith, ki se je ponižana in osamljena znašla v neznanem gradu, se je odločila, da bo sovražila svojega moža, ki si je vzel njeno telo, toda zavrnil njeno ljubezen … A ni si priznala, da se strašno boji, da bi ga izgubila.
In usoda se je odločila, da bo Judith namenila drugačno pot … takšno, da se bo nazadnje morala odločiti, ali naj prelomi svojo prisego.

Avtorica svetovnih uspešnic Jude Deveraux se tokrat predstavlja z zgodovinskim romanom, postavljenim med angleške grajske zidove z začetka 16. stoletja.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 284766720
Avtor: Jude Deveraux
Cobiss naslov: Žametna obljuba / Jude Deveraux ; [prevedla Katja Benevol Gabrijelčič]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2016
Založništvo: Tržič : Učila International, 2016 (natisnjeno v EU)
Fizični: 413 str. ; 20 cm