Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

ZDRAVJE alternativno zdravljenje

Z umom nad medicino
Znanstveni dokaz, da se lahko sami pozdravimo

Lissa Rankin

Junij 2014

Založnik o knjigi

Ko ji je začelo pešati zdravje, je dr. Lissa Rankin spoznala, da tradicionalnim metodam zdravljenja nekaj primanjkuje: priznavanje prirojene telesne sposobnosti samozdravljenja in prepoznanje, kako bi moč svojega uma uporabili za spodbujanje te sposobnosti. Z raziskovanjem je odkrila, da medicina že petdeset let dokazuje, da se telo lahko samo pozdravi.

Z umom nad medicino razgrinja znanstvene podatke, ki dokazujejo, da osamljenost, pesimizem, depresija, strah ter tesnoba škodujejo telesu in da intimni odnosi, hvaležnost, meditacija, spolnost in pristno izražanje samega sebe v telesu spodbujajo procese samozdravljenja. Knjiga vam bo pomagala:

  • razumeti in prebroditi vrzeli zahodne medicine;
  • odkriti nov model dobrega počutja, ki temelji na znanstvenih odkritjih;
  • diagnosticirati neuravnovešena področja svojega življenja – duhovnost, okolje, prehrano, medosebne odnose – ki so izvor zdravstvenih težav.

Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 273382912
Avtor: Lissa Rankin
Cobiss naslov: Z umom nad medicino : znanstveni dokaz, da se lahko sami pozdravimo / Lissa Rankin ; prevedla Mojca Seliškar
Postavitev: ZDRAVJE alternativno zdravljenje
Jezik: slovenski
Leto: 2014
Založništvo: Ljubljana : Gnostica, 2014 ([Begunje] : Cicero)
Fizični: 271 str. ; 24 cm