Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

ANGLEŠČINA učenje

Way up

Joanne Collie

Oktober 2014

Založnik o knjigi

Učbeniški komplet Way up je prvi komplet za angleščino, napisan posebej za slovenske dijake. Priznana tuja avtorica Joanne Collie je pri nastanku kompleta upoštevala slovenski učni načrt in maturitetni katalog ter bogate izkušnje sodelujočih slovenskih profesoric angleščine. Oblikovno in vsebinsko svež in najstnikom privlačen komplet ponuja tudi odlično pripravo na maturo, istočasno pa profesorju nudi popoln pripomoček za delo v razredu, saj dodatno gradivo na spletu ponuja prav vse, kar potrebuje.
Komplet Way up Upper-intermediate smiselno nadaljuje in nadgrajuje svojega predhodnika stopnje intermediate, dodali pa smo mu še gradiva za poučevanje književnih vsebin.

Way up Upper-intermediate je potrjen za pouk angleščine v 3. in 4. letniku gimnazij.

Učbenik je razdeljen na štiri module po pet enot, tri kratke (s poglavji A in B) in dve daljši (poglavja A, B, C in D). Poglavji A in B sta namenjeni usvajanju nove snovi, enota C (Culture) je namenjena medkulturnim temam, enota D (Skills enhancement) pa razvijanju jezikovnih in izpitnih spretnosti. Modul sklenejo tri strani, namenjene poučevanju književnih vsebin. Ob koncu učbenika so še štiri projektne naloge, po ena za vsak modul.
Učbenik odlikuje preglednost in sistematičnost. Priložena knjižica pa tudi tistim šibkejšim dijakom približa obravnavane strukture z razlago tako v angleškem kot tudi v slovenskem jeziku, dvojezični slovarček pa je hitra pomoč pri razumevanju obravnavanega besedišča. Knjižica vsebuje tudi nepogrešljivi seznam nepravilnih glagolov in preglednico fonetičnih zapisov angleških glasov.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 254509824
Avtor: Joanne Collie
Cobiss naslov: Way up. [Upper intermediate. Učbenik za angleščino v 3. in 4. letniku gimnazij] / Joanne Collie ; [ilustracije Robert Fister, Matej Kovačič]
Postavitev: ANGLEŠČINA učenje
Jezik: angleški
Leto: 2011
Založništvo: Ljubljana : Rokus Klett, 2011 ([Kranj] : Gorenjski tisk)
Fizični: 143 str. : ilustr. ; 30 cm