Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

VZGOJA IN IZOBRAŽEVANJE vzgoja otrok in mladostnikov

Vzgajanje tehnološke generacije

Jim Taylor

Januar 2016

Založnik o knjigi

Kdaj naj svojemu otroku dovolim uporabljati tablični računalnik? Kdaj je strmenja v (televizijski) zaslon preveč? Je pošiljanje sporočil s seksualno vsebino težava na šoli moje najstnice? Kako pripraviti svoje otroke na svet, ki ga poganjajo mediji?

Današnja tehnologija nam omogoča, da smo nenehno povezani, vendar se starši morda sprašujete, kako nenehna »priključenost« vpliva na vaše otroke.
Na pomoč prihaja strokovnjak za starševstvo in nove medije, dr. Jim Taylor, ki vam bo pojasnil vse o prednostih in nevarnostih tehnologije za vaše otroke. V Vzgajanju tehnološke generacije je opisano vse v zvezi z napravami, od mobilnega telefona do družbenih medijev, ki jih vaši otroci uporabljajo vsak dan, kar bo vam in vašim otrokom pomagalo razviti zdrav in uravnotežen odnos do medijev, ki definirajo naš svet.

 


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 84256001
Avtor: Jim Taylor
Cobiss naslov: Vzgajanje tehnološke generacije : kako pripraviti svoje otroke na svet, ki ga poganjajo mediji / Jim Taylor ; prevod Ksenija Krevs
Postavitev: VZGOJA IN IZOBRAŽEVANJE vzgoja otrok in mladostnikov
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Maribor : Hiša knjig, Založba KMŠ ; Tržič : distribucija Avrora AS, 2015
Fizični: 291 str. ; 21 cm