Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

PSIHOLOGIJA psihologija otroka in mladostnika

Vzgajanje srečnih otrok
Kako privzgojiti samozavest, uspešnost in srečo

Maureen Healy

April 2016

Založnik o knjigi

Združevanje vzhodnjaške modrosti in zahodnjaške filozofije za ohranjanje notranje moči pri otrocih. Vsi si želimo, da bodo naši otroci srečni in da se bodo razvili v produktivne, izpolnjene odrasle. Po besedah Laureen Healy, strokovnjakinje za vzgojo, je ključ do uspeha v postavljanju temeljev prave samozavesti. Po dvajsetletnih izkušnjah v vlogi duhovne učiteljice in otroške razvojne strokovnjakinje Healyjeva ve, da samozavesti nikoli ne moremo najti »nekje zunaj«, temveč je to nekaj, kar moramo negovati v sebi.

Healyjeva je dobesedno prepotovala ves svet, ko je iskala najboljše metode za vzgajanje notranje močnih otrok ter povezavo med pravo samozavestjo in trajno srečo. V knjigi Vzgajanje srečnih otrok se opira na svoje budistično znanje, izobrazbo na področju otroške psihologije in najnovejša znanstvena dognanja. Rezultat vsega je njen poglobljeni model za prebujanje samozavesti in negovanje občutka čustvene moči, kar sta temelja za čim srečnejše življenje naših otrok.

Kdorkoli pride v stik z življenjem otroka – bodisi starši, učitelji, vodstvo šole, stari starši ali zdravniki – bo tu našel modre ideje in praktične predloge za spodbujanje otrokove samozavesti in posledično tudi sreče.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 85927681
Avtor: Maureen Healy
Cobiss naslov: Vzgajanje srečnih otrok : kako privzgojiti samozavest, uspešnost in srečo : [združevanje vzhodnjaške modrosti in zahodnjaške filozofije za ohranjanje notranje moči pri otrocih] / Maureen Healy ; prevod Anja Bakan
Postavitev: PSIHOLOGIJA psihologija otroka in mladostnika
Jezik: slovenski
Leto: 2016
Založništvo:
Fizični: 247 str. ; 22 cm