Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Vse za ljubezen

Liane Moriarty

Junij 2014

Založnik o knjigi

Hipnoterapevtko Ellen O’Farrell zelo zanima, kaj žene ljudi v življenju. Ko se zaljubi v Patricka, je spoznanje, da ima zalezovalko, sploh ne vrže iz tira, temveč zaneti njeno radovednost. Z vsakim novim podatkom o njegovem nekdanjem dekletu Saskii vse bolj narašča njena želja, da bi jo končno spoznala. Na žalost Ellen ne ve, da sta se že spoznali …
Saskia se oklepa življenja, ki ji je nenadoma spolzelo iz rok, in se pretvarja, da je Ellenina stranka, da bi čim bolje spoznala žensko, ki je zasedla njeno mesto. In bolj ko prodira v Ellenino življenje, več težav zaneti.
Ellenina ljubezenska zgodba se bo nepričakovano zapletla. Katere meje pa je pripravljena prečkati, da bo živela srečno do konca dni, kot je vedno želela?

Pisateljica Liane Moriarty se vedno posveti podrobnostim iz življenja svojih literarnih oseb, zato se njene zgodbe vedno berejo, kot bi bile resnične in bi se lahko zgodile za sosednjim vogalom. V slovenskem prevodu jo že poznamo po pronicljivi družinski drami Moževa skrivnost.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 273894144
Avtor: Liane Moriarty
Cobiss naslov: Vse za ljubezen / Liane Moriarty ; [prevedla Maja Prevolnik]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2014
Založništvo: Tržič : Učila International, 2014 (natisnjeno v EU)
Fizični: 438 str. ; 20 cm