Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST znanstvenofantastični romani

Vsak napačen dan

Elan Mastai

November 2017

Založnik o knjigi

Piše se leto 2016 in v svetu Toma Barrena je tehnologija rešila vse težave – ni vojne, ni revščine in nobenih premalo zrelih avokadov. Na žalost pa Tom ni srečen. Izgubil je svoje sanjsko dekle. In kaj storiš, če imaš strto srce in časovni stroj? Neumnost.

Tom se na lepem znajde v strašni vzporedni resničnosti – ki jo takoj prepoznamo kot naše leto 2016. Napako si obupno želi popraviti in se vrniti domov. Dokler ne odkrije nepričakovane različice svojega življenja, v kateri ima čudovito družino, odlično kariero in prikupno žensko, ki bi utegnila biti ljubezen njegovega življenja.

Toma čaka nemogoča izbira. Naj se vrne k svojemu prejšnjemu življenju brez ljubezni? Ali naj ostane v neurejeni resničnosti s sorodno dušo? V iskanju odgovora, kdo v resnici je in kakšna naj bi bila njegova – in tudi naša – prihodnost, prepotuje različne celine in mnogotere časovnice.

Vsak napačen dan, poln humorja, srčnosti, prebliskov, bistrosti in neverjetnih izumov, je izredno ganljiva zgodba o življenju, izgubi in ljubezni.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 291943680
Avtor: Elan Mastai
Cobiss naslov: Vsak napačen dan / Elan Mastai ; [prevedel Marko Bogataj]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST znanstvenofantastični romani
Jezik: slovenski
Leto: 2017
Založništvo: Tržič : Učila International, 2017 (natisnjeno v EU)
Fizični: 393 str. ; 20 cm