Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

PSIHOLOGIJA poljudna psihologija

Vplivanje
Psihologija prepričevanja

Robert B. Cialdini

September 2015

Založnik o knjigi

Knjiga Vplivanje je klasično psihološko delo o prepričevanju ter vplivanju na sočloveka in potrošnika, ki nam skozi pod­robno analizo in številne praktične primere odgovarja na vprašanje, zakaj ljudje v nekaj privolijo. Ob tem pa Vplivanje prikaže, kako lahko ta spoznanja uporabimo v vsakdanjem in poslovnem življenju.
Dr. Robert B. Cialdini, strokovnjak na področju psihologije vpliva, je knjigo Vplivanje zasnoval na izsledkih 35-let­nih poskusov in raziskav ter triletni študiji motivov, ki ljudi spodbujajo k spremembi svojih prepričanj in vedenj.
Knjiga Vplivanje predstavi koncept šestih univerzalnih principov prepričevanja – recipročnost, zavezanost in doslednost, družbeni dokazi, všečnost, avtoriteta in pa pomanjkanje –, ki so uporabni na vseh področjih družbenega življenja, od nakupnih prepričevanj in zbiranja donacij do angažiranja glasov na volitvah ter privolitev v razne ­dejavnosti.
V knjigi Vplivanje boste spoznali, kako s pomočjo teh principov prepričljivo vplivati na ljudi, kako se ubraniti pred njihovim vplivom in kako s tem omogočiti ­osebnost­no preobrazbo v aktivnega upravitelja svojega lastnega življenja.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 279216384
Avtor: Robert B. Cialdini
Cobiss naslov: Vplivanje : psihologija prepričevanja / Robert B. Cialdini ; [prevod Jedrt Maležič ; izdelava kazala Neža Poznič]
Postavitev: PSIHOLOGIJA poljudna psihologija
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Ljubljana : UMco, 2015 ([Ljubljana] : NTD)
Fizični: 401 str. : ilustr. ; 21 cm