Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

ZDRAVJE alternativno zdravljenje

Vodnik po zdravilnih energijah
Del 2, Slovenija, Avstrija, Madžarska, Hrvaška, Italija

Primož Hieng

Maj 2015

Založnik o knjigi

Med Slovenci in Slovenkami je zelo veliko zanimanja za zdravilne vodne vire, studence in vrelce ter za energijske točke, gaje in parke. Knjiga Vodnik po zdravilnih energijah Slovenije, ki poleg teh točk predstavlja še zdravilne romarske poti, Sečoveljske soline in zdravilišča, je bila razprodana v slabih treh mesecih. V založbi Harlekin No. 1 z Brezovice pri Ljubljani, ki je izdala vodnik avtorja Primoža Hienga, so zagotovili dodatne izvode knjige, saj zanimanje zanjo ne pojenja.
Konec aprila je izšel že 2. del knjige Vodnik po zdravilnih energijah, ki prinaša več kot 160 zgodb o novo odkritih zdravilnih vodnih virih in energijskih točkah, ki jih je avtor raziskal, popisal in fotografiral v zadnjem letu. Poleg tega sov drugem delu energijskega in zdravilnega vodnika predstavljene še tovrstne točke v sosednjih krajih Avstrije, Madžarske, Hrvaške in Italije, to je v krajih, ki so v naši neposredni bližini.
Novost drugega dela knjige je predstavitev labirintov, ki se v zadnjih nekaj letih pojavljajo tudi pri nas, medtem ko na sosednjem Hrvaškem nastajajo že prava mesta labirintov. Labirinti so namreč močni energijski vzorci, ki nam lahko pomagajo pri marsikaterih tegobah.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 278607872
Avtor: Primož Hieng
Cobiss naslov: Vodnik po zdravilnih energijah. Del 2, Slovenija, Avstrija, Madžarska, Hrvaška, Italija / Primož Hieng ; [fotografije Primož Hieng ... et al.]
Postavitev: ZDRAVJE alternativno zdravljenje
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Brezovica pri Ljubljani : Harlekin No. 1, 2015
Fizični: 280 str. : ilustr. ; 22 cm