Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Vijoličasti trak ljubezni

Heather Burch

Marec 2016

Založnik o knjigi

Ganljiva zgodba o moči ljubezni, ki premaguje vse ovire in združuje osamljena srca!

Adrienne Carter po težki ločitvi zapusti Chicago in se preseli na obalo sončne južne Floride, kjer se loti obnavljanja razpadajoče viktorijanske hiše. Na podstrešju najde pločevinasto škatlo, v kateri so skrita čustvena pisma, ovita z vijoličastim trakom. Mlad vojak jih je pisal med drugo svetovno vojno in jih pošiljal dekletu, ki je pred več kot pol stoletja živelo v isti hiši kot zdaj Adrienne.
Poetična in brezčasna pisma Adrienne vzbudijo radovednost in jo spodbudijo, da poišče njihovega avtorja, vojnega veterana Williama Bryanta, ki živi v bližnjem mestu s svojim postavnim, toda pretirano zaščitniškim vnukom Willom.
Adrienne med razkrivanjem skrivnosti pisem pride do neverjetnih odkritij, ki odigrajo pomembno vlogo v življenju več ljudi …

Bo kupček dolgo skritih, starih ljubezenskih pisem pomagal tudi Adrienne, da bo premagala strahove in si znova upala ljubiti?


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 283303168
Avtor: Heather Burch
Cobiss naslov: Vijoličasti trak ljubezni / Heather Burch ; [prevedla Mojca Svetičič]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2016
Založništvo: Tržič : Učila International, 2016 (natisnjeno v EU)
Fizični: 314 str. ; 20 cm