Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

VERSTVA IN DUHOVNOST mejne vede

Velika knjiga o Angelskem tarotu
Vse o simbolih, postavitvah in natančnem branju

Doreen Virtue, Radleigh Valentine

April 2015

Založnik o knjigi

V Veliki knjigi o Angelskem tarotu avtorja uspešnic Doreen Virtue in Radleigh Valentine poglabljata vsebino njunega inovativnega kompleta kart Angelski tarot.
Pred nami je tako izjemen vodnik po skrivnostni umetnosti tarota.
Doreen in Radleigh sta s kart »odstranila« strah, zaskrbljenost in skrivnostnost ter tako svetu predstavila osvežen jezik božanskega, ne da bi okrnila osupljivo natančnost in podrobne informacije, po katerih slovi tarot.
V tej izjemni knjigi lahko podrobno spremljate sanjačevo potovanje skozi veliko arkano, v celoti pa je pojasnjena tudi čarobna simbolika, značilna za tarot. Dojeli boste pomen vsakega seta male arkane za vsakodnevno življenje, poleg tega boste podrobno spoznali dvorne karte – zazdelo se vam bo, da so podobe na njih resnični ljudje.
Doreen in Radleigh ponujata izjemne odgovore na vaša vprašanja, ki se porajajo pri različnih postavitvah, ob tem pa razkrivata, kako oblikovati svoje lastne postavitve.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 277888256
Avtor: Doreen Virtue, Radleigh Valentine
Cobiss naslov: Velika knjiga o Angelskem tarotu : vse o simbolih, postavitvah in natančnem branju / Doreen Virtue, Radleigh Valentine ; [prevedel Jernej Zoran ; slike v notranjosti Steve A. Roberts]
Postavitev: VERSTVA IN DUHOVNOST mejne vede
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Brežice : Primus, 2015 ([Begunje] : Cicero)
Fizični: 314 str. : ilustr. ; 22 cm