Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

PREHRANA alternativna prehrana

Več kot 100 veganskih…
Kuharska knjiga avtorice veganskega bloga Oh she glows

Angela Liddon

Marec 2015

Založnik o knjigi

Več kot 100 veganskih receptov za vsakogar

V knjigi je vsak recept prikazan na nazorni fotografiji, uporabljene pa so izključno dostopne surovine. Kar čudili se bomo, kaj vse je mogoče ustvariti iz preprostih rastlinskih osnov.

Avtorica, Angela Liddon, pravi o svoji knjigi:
“Osnova moje prehrane so zelenjava, sadje, polnovredne žitarice, oreščki, stročnice, semena in minimalno predelani sojini izdelki in ta živila so tudi osnova receptov v tej knjigi.
Zavedam se, da danes veliko ljudi pestijo prehranske alergije ali preobčutljivosti. Če je le možno, sem navedla zamenjave za določene produkte, zato skrbno preberite namige in nasvete. Da bi vam izkušnjo čim bolj olajšala, je pri vsakem receptu označeno, če je jed brezglutenska, brez prečiščenega sladkorja, brez soje, brez oreščkov in/ali brez olja Svetujem vam, da preberete ves recept vključno z uvodom, preden se ga lotite. Nekateri recepti potrebujejo nekaj predpriprave (na primer namakanje oreščkov), zato je nekaj načrtovanja koristno.”


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 278387712
Avtor: Angela Liddon
Cobiss naslov: Več kot 100 veganskih receptov za vsakogar : kuharska knjiga avtorice veganskega bloga Oh she glows / [besedilo, fotografije] Angela Liddon ; [prevedla Valentina Smej Novak]
Postavitev: PREHRANA alternativna prehrana
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Ljubljana : Totaliteta, 2015
Fizični: 313 str. : ilustr. ; 25 cm