Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

KMETIJSTVO psi mačke

V čem je trik?
preprost vodič po pasjih trikih

Barbara Rozman Lužaič

November 2015

Založnik o knjigi

Priročnik V čem je trik? je namenjen vsem ljubiteljem psov, ki jih zanima učenje trikov, vendar niso prepričani, kako bi se tega lotili. Predznanje ni pogoj, saj je v knjigi dovolj informacij tudi za popolne začetnike, kljub temu pa je izbira trikov in področij učenja dovolj bogata, da bo pritegnila tudi bolj izkušene bralce. Izbrani triki so primerni za pse vseh starosti, velikosti in pasem – edino, kar potrebujete, je volja do učenja.

Učenje trikov je namreč izvrsten način za kakovostno preživljanje časa z našim kužkom, spoznavanje njegovega načina razmišljanja in gradnjo trdnega odnosa s psom, ki ga lahko dosežemo le, če se s psom aktivno ukvarjamo in razvijamo medsebojno zaupanje, ki je v svetu vzgoje psov neprecenljivega pomena.

V svojem prvencu avtorica Barbara Rozman Lužaič razlaga svoj pogled na šolanje psov s pomočjo pozitivne motivacije ter opisuje postopek učenja posameznih trikov z uporabo motivacije in nagrajevanja.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 281228800
Avtor: Barbara Rozman Lužaič
Cobiss naslov: V čem je trik? : preprost vodič po pasjih trikih / Barbara Rozman Lužaič ; [fotografije Dona Gomilšek in Marko Stojanović, fotografija avtorice Maja Rokavec]
Postavitev: KMETIJSTVO psi mačke
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Ljubljana : Ad Lucem, 2015
Fizični: [VII], 87 str. : fotogr. ; 21 cm