Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

EKONOMIJA IN POSLOVANJE učbeniki

Upravljanje podjetja in strateški management

Mojca Duh

Marec 2016

Založnik o knjigi

Učbenik sledi novim spoznanjem o politiki podjetja in strateškem managementu v zadnjem desetletju ter posebno pozornost posveča integralnemu managementu kot sodobnemu in celovitemu pogledu na upravljanje in vodenje podjetij. Temelji na MER-ovem modelu integralnega managementa.
Knjiga odseva širino in kompleksnost politike podjetja in strateškega managementa. Ponuja celovit pogled na politiko podjetja in strateški management, njune vsebinske, procesne, instrumentalne in institucionalne razsežnosti. Teoretična spoznanja dopolnjujejo primeri iz domačega okolja in iz svetovne prakse.

Knjiga je namenjena predvsem študentom, ki se prvič srečujejo z zahtevno tematiko politike podjetja in strateškega managementa, koristi pa lahko tudi vsem tistim, ki želijo spoznati to področje, bodisi na začetku poklicne poti bodisi pri soočanju z razvojnimi problemi podjetja.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 278467840
Avtor: Mojca Duh
Cobiss naslov: Upravljanje podjetja in strateški management / Mojca Duh
Postavitev: EKONOMIJA IN POSLOVANJE učbeniki
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Ljubljana : IUS Software, GV založba, 2015 (Grosuplje : Grafis Trade)
Fizični: 277 str. : ilustr. ; 24 cm