Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

PSIHOLOGIJA poljudna psihologija

Umetnost ustvarjanja spominov

Meik Wiking

Avgust 2020

Založnik o knjigi

Vsako leto nam je podarjenih točno določeno število dni. Nekateri minejo, ne da bi pustili sled, druge si zapomnimo za vedno.

Se spominjate svojega prvega poljuba? Ali najboljšega obroka, kar ste jih kdaj okusili? Morda vonja sveže pokošene trave na popoln poletni dan?

Ko vključimo čim več čutov, ko nekaj doživimo prvič, in ko se zavedamo svojih čustev in občutij, se znatno poveča verjetnost, da bomo lepe spomine ohranili za vedno.

Meik Wiking na podlagi izsledkov raziskav sreče svetuje, kako se lahko naučimo ustvarjati lepe trenutke in kako si jih bolje vtisnemo v spomin. S pomočjo podatkov in dnevnikov, intervjujev, globalnih raziskav in študij, znanosti o vedenju v vsakdanjem življenju in eksperimentov na področju sreče nas nauči ustvarjati popolne trenutke. Trenutke, ki jih nikoli ne bomo pozabili. Trenutke, ki določajo, kdo in kaj smo.

Naučite se ustvarjati popolne trenutke. Trenutke, ki jih nikoli ne boste pozabili. Trenutke, ki določajo, kdo in kaj ste.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 304129280
Avtor: Meik Wiking
Cobiss naslov: Umetnost ustvarjanja spominov : kako ustvariti srečne trenutke in si jih zapomniti / Meik Wiking ; [prevedla Darja Divjak Jurca]
Postavitev: PSIHOLOGIJA poljudna psihologija
Jezik: slovenski
Leto: 2020
Založništvo: Tržič : Učila International, 2020 (natisnjeno v Sloveniji)
Fizični: 288 str. : ilustr. ; 19 cm