Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

PSIHOLOGIJA poljudna psihologija

Umetnost pošiljanja v r**

Alexandra Reinwarth

Marec 2018

Založnik o knjigi

Alexandra Reinwarth v svoji odlični knjigi podaja nasvete, kako ljudi, stvari in okoliščine poslati v rit, ne da bi se pri tem sami preobrazili v kretene. Od nje se boste naučili, kako imajo lahko male spremembe velik učinek na kakovost življenja.

Obstajajo trenutki, ko človek ugotovi, da mora nekaj v življenju spremeniti. In trenutek, v katerem je Alexandra Reinwarth svojo zoprno prijateljico Kathrin z od srca iskrenim ‘Jebi se’ poslala k vragu, je bil eden takšnih. Življenje brez nje je bilo lepše – in kako lepo bi šele bilo, če človek preprosto ne bi več počel stvari, ki jih ne mara, z ljudmi, ki mu niso všeč, da v zameno za to dobi nekaj, česar noče!
Če tudi vi mislite, da vaše življenje lahko prenese nekaj več svobode, prostega časa, stanja za svojimi načeli in tablic čokolade ter hkrati manj nadležnih prijateljic, skupin na whatsappu in božičnih večerij, ste se znašli na pravem mestu. Knjiga Umetnost pošiljanja v r** vam bo pri tem v zelo veliko pomoč.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 293743360
Avtor: Alexandra Reinwarth
Cobiss naslov: Umetnost pošiljanja v r** : kako življenje postane lepše, ko se končno malo sprostiš / Alexandra Reinwarth ; [prevedla Anja Furlan]
Postavitev: PSIHOLOGIJA poljudna psihologija
Jezik: slovenski
Leto: 2018
Založništvo: Tržič : Učila International, 2018 (natisnjeno v EU)
Fizični: 201 str. : ilustr. ; 20 cm