Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Uklonjena

Emma Chase

Oktober 2014

Založnik o knjigi

Ko spontan in brezskrben moški zaživi s previdno in odgovorno žensko, se morata zaljubljenca slej ko prej nekoliko ukloniti.

Na svetu obstajata dve vrsti ljudi: tisti, ki najprej pogledajo levo in desno, ter tisti, ki se enostavno poženejo naprej. Sama sem vedno raje vse preverila. Naredila načrt. In bila previdna. Potem pa sem spoznala Drewa Evansa. Bil je tako vztrajen. In tako prepričan o samem sebi. Zato se mi z njim ni bilo težko pognati naprej.

Ste mislili, da bova z Drewom skupaj odjezdila proti sončnemu zahodu in živela srečno do konca svojih dni? Tudi jaz. Življenje pa je polno razpotij in Drew je izbral svojega. Pravzaprav se je skušal odločiti za oba – vi pa že veste, da tako pri meni ne gre. Zato sem se vrnila v Greenville, da bi bila nekaj časa sama … no, bolj ali manj sama.

Navada je namreč železna srajca in včasih se je treba vrniti tja, kjer se je vse začelo, da bi lahko nadaljevali svojo pot.

Emma Chase nadaljuje vznemirljivo zgodbo, ki jo je začela snovati v delu Ujeta v mrežo.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 275418368
Avtor: Emma Chase
Cobiss naslov: Uklonjena / Emma Chase ; [prevedla Katja Mikelj]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2014
Založništvo: Tržič : Učila International, 2014 (natisnjeno v EU)
Fizični: 237 str. ; 20 cm