Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Tvoja za vedno

J. A. Redmerski

Maj 2014

Založnik o knjigi

Tvoja za vedno je pretresljiva, čustvena in čutna pripoved Camryn in Andrewa, nadaljevanje romana Nikoli tvoja, v katerem sta se sorodni duši srečali na potovanju po ZDA, se zaljubili in skupaj prehodili vrtoglavo pot, na kateri je Andrewovo življenje viselo na nitki med življenjem in smrtjo.

Usoda poskrbi, da sta po petih mesecih še vedno skupaj. Zdaj se želita ustaliti in zaživeti skupaj, toda pot jima prekrižajo nove preizkušnje, njuno življenje zaznamuje nova tragedija. V želji, da bi svoje življenje znova spravila v red, se odločita za novo potovanje, ki ga bosta napolnila z upanjem in strastjo.

Rdeča nit pripovedi se vseskozi prepleta z otipljivo čutnimi prizori, ki nadgrajujejo ljubezenski odnos in bralcu sporočajo, da je v pravi ljubezni prava samo ena vrtnica. Ena, edina, izbrana … in ne katerakoli.

To je zgodba, ob kateri se poraja neizogibno vprašanje: je taka brezpogojna ljubezen, ki premaga vse ovire in poruši vse tabuje, sploh mogoča? In zakaj bi se ji prepustili? Knjiga ponuja kratek in jedrnat odgovor: »Imamo namreč samo eno življenje. Samo eno možnost imamo, da ga naredimo vrednega živeti.«

 


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 273291520
Avtor: J. A. Redmerski
Cobiss naslov: Tvoja za vedno / J. A. Redmerski ; [prevedla Manica Baša]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2014
Založništvo: Tržič : Učila International, 2014
Fizični: 414 str. ; 20 cm