Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Trenutek predaje

J. A. Redmerski

Marec 2016

Založnik o knjigi

Sienna Murphy vse v svojem življenju skrbno načrtuje. In do sedaj so njeni načrti delovali. Takoj po faksu je dobila prestižno službo in si zagotovila finančno varnost, ki si je je od nekdaj želela. Nato pa jo delo popelje na sončne peščene plaže havajskega otoka Ohau in ji na pot postavi privlačnega deskarja Luka Eveterra. Prvič dopusti, da jo vodi srce. Prevzeta nad njegovim svobodnim duhom sprejme spontano odločitev, ki ji ni niti malo podobna, ter pusti vse in še dva tedna ostane na Havajih.

Luke živi hitro in divje. Ko spozna Sienno, je prepričan, da je malo neobvezujoče zabave točno tisto, kar potrebuje. Ko se njune noči iz igrivih hitro spremenijo v strastne, ne more več zanikati globoke povezanosti, ki jo čuti z novo punco. A Luke se z razlogom ne zapleta v resne zveze. Sienni ne more obljubiti večnosti, saj mu je težka preteklost pokazala, kako ranljiva je lahko prihodnost.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 282292224
Avtor: J. A. Redmerski
Cobiss naslov: Trenutek predaje / J. A. Redmerski ; [prevedla Mateja Pintar]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Tržič : Učila International, 2015 (natisnjeno v EU)
Fizični: 384 str. ; 20 cm