Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

ZGODOVINA biografije drugi

Trdoglavi Čeh

Stanislav Bernard

Oktober 2015

Založnik o knjigi

Po lastni poti k pravemu češkemu pivu … To je pot, po kateri se je leta 1991 podal Stanislav Bernard s svojima partnerjema v humpolski pivovarni. Medtem ko ima državni dolg Češke republike danes dolgo vrsto ničel, je Družinska pivovarna Bernard odplačala ogromna začetna posojila in je že več let uspešno podjetje, ki izvaža pivo v razne kotičke sveta.

Najizvirnejši češki pivovar, ki mu sploh ni vseeno, kaj se okrog njega dogaja. Menedžer, ki ostaja z nogama na tleh in ne izgublja smisla za humor. Odprt človek, ki ve, da je uspešnost podjetja odvisna predvsem od kvalitete, kreativnosti, sodelovanja in pogumnega odkrivanja novih področij.
Po zaslugi izvirnega sloga je iz piva Bernard nastala kultna blagovna znamka.

Knjiga Trdoglavi Čeh dokazuje, da sodobne češke zgodovine ne predstavljajo le nezaupanja vredni politiki, ampak tudi ozaveščeni podjetniki, ki se ne bojijo tveganj in imajo svoje sanje in vizije. Zavedajo se, da niso všeč prav vsakemu posamezniku, vendar prav zaradi individualnosti in izvirnosti jim je vredno slediti.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 80958721
Avtor: Stanislav Bernard
Cobiss naslov: Trdoglavi Čeh / Stanislav Bernard ; [[urednik in soavtor] Ondřej Horák ; prevod Arlanda Eržen Lumbra]
Postavitev: ZGODOVINA biografije drugi
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Celje : samozal. S. Bernard, 2015 ([s. l.] : Havlíčkův Brod)
Fizični: 213 str. : ilustr. ; 22 cm