Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

PSIHOLOGIJA poljudna psihologija

Transurfing realnosti
stopnja 3, Naprej v preteklost

Vadim Zeland

November 2017

Založnik o knjigi

Transurfinga ne morete omejiti na kup tehnik ali na izvrševanje nekih postopkov. Ne gre za tehniko, ampak za to, da se začnete zavedati svoje notranje svobode, in za občutek, da ste gospodar svoje plasti sveta. Ko enkrat dobite ta občutek, se bo vse premaknilo samo od sebe, brez posebne tehnike.
V tretji knjigi svetovne uspešnice Transurfing realnosti spoznamo preproste in učinkovite načine, kako povečati svojo vitalnost in kako dvigniti energijo na pravo raven.
Ne da bi se utrujali z vadbo, dietami ali se s čimerkoli silili. Sami se bomo lahko prepričali, da nam svet prihaja nasproti z odprtimi rokami. Ljudje nas bodo začeli imeti radi iz nekega nerazložljivega razloga.
Avtor nam predstavi tudi, zakaj moč in samozavest nista niti najmanj pomembni za doseganje ciljev. Naučili se bomo lahkotnega razmišljanja in delovanja, tako da bo sreča vedno ostala na naši strani.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 292404992
Avtor: Vadim Zeland
Cobiss naslov: Transurfing realnosti. Stopnja 3, Naprej v preteklost / Vadim Zeland ; [prevedla Tina Ogorevc in Tadej Pretnar]
Postavitev: PSIHOLOGIJA poljudna psihologija
Jezik: slovenski
Leto: 2017
Založništvo: Brežice : Primus, 2017 ([Brežice] : Primus)
Fizični: 201 str. ; 22 cm