Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

TEHNIKA IN PROIZVODNJA cestni promet vozila

Top gear
Ozadje najspektakularnejših trenutkov gledane avtomobilistične oddaje

Jeremy Clarkson

Junij 2014

Založnik o knjigi

Lahko se zgodi, da nekega dne napišem avtobiografijo. Vendar to ni to. To je zbirka kolumn, ki jih pišem, odkar so me prosili, naj preživim življenje pred televizijskimi kamerami tako, da stiskam zobe in malce prehitro vozim skozi ovinke.

Nekatere med njimi sem spisal že pred leti in odražajo mnenje, ki sem ga imel takrat. Zdaj sem morda drugačnega mnenja, ker sem starejši in modrejši. Če se torej ne strinjate s tem, kar sem povedal, naj vas ne skrbi. Prav verjetno je, da se ne strinjam niti sam s seboj.

Britanski avtomobilistični novinar in televizijski voditelj Jeremy Clarkson je eden najbolj znanih ljudi, ki se ukvarjajo z avtomobili. Vozi jih. Ocenjuje jih. Obožuje jih. In piše o njih. Knjiga prinaša izbor sijajno napisanih, duhovitih in provokativnih kolumn, ki jih je med letoma 1993 in 2011 napisal za revijo Top Gear. Clarkson v njih jedrnato in nadvse zabavno opisuje avtomobile in vse, kar je povezano z njimi. Tudi ženske in idiote.

 


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 273525504
Avtor: Jeremy Clarkson
Cobiss naslov: Top gear : ozadje najspektakularnejših trenutkov gledane avtomobilistične oddaje / Jeremy Clarkson ; [prevedla Petra Brecelj]
Postavitev: TEHNIKA IN PROIZVODNJA cestni promet vozila
Jezik: slovenski
Leto: 2014
Založništvo: Tržič : Učila International, 2014 (natisnjeno v EU)
Fizični: 500 str. : ilustr. ; 20 cm