Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST fantastični romani

Tigrova usoda

Colleen Houck

Februar 2015

Založnik o knjigi

Potem ko so Kelsey, Kišan in Ren preživeli tri napete in dramatične pustolovščine, se morajo soočiti z zadnjim izzivom – najti ognjeno vrv boginje Durge. Toda Kelsey se je znašla v krempljih demonskega čarovnika Lokeša. Če se ji bo uspelo rešiti iz njegovega ujetništva in zlomiti tigrovo prekletstvo, bo osvobodila svoja ljubljena princa – a potem bo morala sprejeti najtežjo odločitev v življenju.

Pot, ki jih čaka, je polna nepričakovanih preobratov in tvegana. Spopasti se bodo morali s še nevarnejšimi pošastmi in žrtvovati svoje najdražje. Samo eno je gotovo: ne morejo se izmakniti svoji resnični usodi …

Tigrova usoda je čudovita in napeta pripoved o začaranih bitjih, zlomljenih srcih in dih jemajočih preizkusih, s katerimi se morajo soočiti Kelsey, Kišan in Ren, da bi nazadnje le izničili tigrovo prekletstvo.

Tigrovo prekletstvo, Tigrovo iskanje in Tigrovo potovanje, prvi trije romani COLLEEN HOUCK, so postali knjižna uspešnica New York Timesa in US Today. Avtorica živi z možem in nagačenim belim tigrom v oregonskem mestu Salem.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 276701440
Avtor: Colleen Houck
Cobiss naslov: Tigrova usoda / Colleen Houck ; [prevedla Urška Willewaldt]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST fantastični romani
Jezik: slovenski
Leto: 2014
Založništvo: Tržič : Učila International, 2014 (natisnjeno v EU)
Fizični: 447 str. ; 20 cm