Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Temna strast
Drugi del trilogije Skrivnostni vitezi

J. Kenner

Marec 2015

Založnik o knjigi

Policistka Sloane Watson je življenje posvetila pomoči ljudem, ki jih je sistem spregledal. Kljub plemenitemu življenjskemu cilju pa jo bremeni temna skrivnost iz preteklosti. Edini, ki jo spregleda, je privlačen in drzen poslovnež Tyler Sharp, ki ga zabavajo predvsem nečedni posli. Bo Sloane opravila nalogo, ki ji je na pot pripeljala Tylerja, in ali bo njuni vroči ljubezni uspelo premostiti vrzel med branilko zakona in goljufom?

Temna skrivnost je druga knjiga iz čutne trilogije Skrivnostni vitezi. Trije uspešni in neubranljivo privlačni, a obenem tudi skrivnostni in nevarni moški so prijatelji in sodelavci, ki jih spravijo na kolena samo tri prav posebne ženske – in njihova strastna ljubezen.

J. Kenner je izdala že več kot 40 romanov, novel in kratkih zgodb pod različnimi imeni in v različnih žanrih. Za svoje delo je bila večkrat nagrajena. Svetovna uspešnica trilogija Stark, ki je očarala tudi slovenske bralce, je izšla v več kot 20 državah in se uvrstila na sam vrh najbolje prodajanih knjig.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 277545472
Avtor: J. Kenner
Cobiss naslov: Temna strast : drugi del trilogije Skrivnostni vitezi / J. Kenner ; [prevod Miro Mrak]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Ljubljana : Mladinska knjiga, 2015
Fizični: 264 str. : ilustr. ; 24 cm