Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Tema
petdeset odtenkov teme skozi oči Christiana Greya

E. L. James

Februar 2018

Založnik o knjigi

Podoživite strast Petdesetih odtenkov teme skozi oči Christiana Greya. Z lastnimi besedami vas bo popeljal skozi svoje boleče misli, razmišljanja in sanje.

E L James znova obišče svet petdesetih odtenkov in ljubezensko zgodbo, ki je očarala več milijonov bralcev po svetu, predstavi še globlje in temneje.

Njuna žgoča, čutna afera se je končala s strtim srcem in medsebojnim obtoževanjem, toda Christian Grey ne more pregnati Anastasie Steele ne iz misli, ne iz srca. Odloči se, da jo bo znova osvojil, zato potlači svoje najtemnejše želje in potrebo po nadzoru, da bo Ano ljubil, kakor bo želela ona.
Vendar ga še vedno mučijo grozote iz otroštva, Ano pa si želi zase njen spletkarski šef Jack Hyde. Se bo Christianu s pomočjo zaupnika in terapevta dr. Flynna uspelo soočiti s svojimi demoni? Ali ga bosta posedovalna Elena, ženska, ki ga je zapeljala, in neuravnovešena nekdanja podrejena Leila zvlekli nazaj v preteklost?
In če bo Christianu uspelo osvojiti Ano, lahko tako temen in poškodovan moški sploh upa, da jo bo zadržal ob sebi?


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 293155072
Avtor: E. L. James
Cobiss naslov: Tema. [5] : petdeset odtenkov teme skozi oči Christiana Greya / E. L. James ; [prevedel Marko Bogataj]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2018
Založništvo: Tržič : Učila International, 2018 (natisnjeno v EU)
Fizični: 551 str. ; 20 cm