Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Tatovi senc

Elizabeth Hoyt

Oktober 2014

Založnik o knjigi

MOŠKI Z MASKO
Winter Makepeace živi dvojno življenje. Podnevi je stoičen upravnik doma za sirote, ponoči pa se pokaže njegova temnejša plat. Ko zasije luna, se zbudi duh iz St. Gilesa – zaščitnik, razsodnik in preganjani. Neko noč duha reši lepa plemkinja. Winterju se ne sanja, da se bosta njegova svetova združila v enega.

NEVARNA ŽENSKA
Lady Isabel Beckinhall uživa v izzivih. Ko jo prosijo, naj pustega upravnika sirotišnice pouči o vedenju v omikani družbi in ga popelje v svet spogledovanja, dovtipov in škandaloznih razmerij, se kmalu začne spraševati, zakaj se ji zdijo njegove oči tako nenavadno domače in njegove ustnice tako zelo vabeče.

STRAST, KI JE NE MORETA POTLAČITI
Zaradi njune trme se podnevi krešejo iskre in ponoči izbruhne strast. Potem začnejo iz St. Gilesa skrivnostno izginjati deklice, s čimer se Winter ne more sprijazniti. Morda bo zaradi svojega poslanstva moral žrtvovati vse – sirotišnico, Isabel in … celo svoje življenje.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 275135232
Avtor: Elizabeth Hoyt
Cobiss naslov: Tatovi senc / Elizabeth Hoyt ; [prevedla Ida Sternad]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2014
Založništvo: Tržič : Učila International, 2014 (natisnjeno v EU)
Fizični: 335 str. ; 20 cm