Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Ta moški

Jodi Ellen Malpas

April 2014

Založnik o knjigi

Dobrodošli v čutnem svetu Tega moškega …

Mlada notranja oblikovalka Ava O’Shea ne ve, kaj jo čaka v Dvorcu, razkošnem podeželskem hotelu na obrobju Londona. Najverjetneje le povsem vsakdanji posvet z dolgočasnim ostarelim bogatašem. Ampak namesto njega Ava spozna Jesseja Warda – osupljivo čednega, strahovito samozavestnega plejboja, ki pri iskanju užitkov ne pozna meja.

Ava si ne želi, da bi jo ta moški privlačil, in vendar ne more nadzorovati neobvladljivega poželenja, ki ji ga vzbudi prav on. Zaveda se, da njeno srce ne bo preživelo brez ran in notranji čut ji na ves glas dopoveduje, naj zbeži, vendar je Jesse ne namerava kar tako spustiti. Imeti hoče prav njo in zelo odločen je, da jo bo tudi dobil.

Jodi Ellen Malpas je s spretno napisano erotično zgodbo uspel skok na sam vrh lestvic najbolje prodajanih knjig. Ta moški je knjižna uspešnica, ki jo upravičeno primerjajo z uspešnico Petdeset odtenkov sive, in je bralce tako prevzela, da se je avtorica odločila napisati še dve knjigi, v katerih se zgodba o Avi in Jesseju nadaljuje.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 273078528
Avtor: Jodi Ellen Malpas
Cobiss naslov: Ta moški / Jodi Ellen Malpas ; [prevedla Katja Benevol Gabrijelčič]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2014
Založništvo: Tržič : Učila International, 2014
Fizični: 460 str. ; 20 cm