Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

eKnjižnica Biblos

Sveta knjiga Čezvesoljske zombi cerkve blaženega zvonjenja

Januar 2015

Založnik o knjigi

Sveta knjiga pete največje verske skupnosti v Sloveniji.

Čezvesoljska Zombi Cerkev blaženega zvonjenja je vpisana v register verskih skupnosti pri Uradu za verske skupnosti Ministrstva za kulturo Republike Slovenije. Verska skupnost, ki jo vodi vera v človeka in dobroto, je bila ustanovljena 1. marca 2013 in osnovana kot socialno-verski projekt, danes pa je peta največja verska skupnost v Sloveniji.
Njeno temeljno poslanstvo je zvonjenje s svetim zvonom ter blagoslovljenima piskrom in ponvijo kot opomnik državi, da privilegije najbolj potrebujejo socialno šibkejši in ne njeni petični izbranci. Dolžnost vsakega vernika je širjenje vere, sporočanje vseh razodetij ter sveto zvonjenje. Vernik te cerkve je lahko hkrati tudi vernik druge cerkve, saj Čezvesoljska Zombi cerkev blaženega zvonjenja ne diskriminira in je nenasilna, ključna pa je tudi njena dobrodelna nota, saj ob vsakem javnem verskem obredu zbirajo dobrodelne prispevke za socialno šibkejše in odrinjene.

e-knjiga


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 276548352
Avtor:
Cobiss naslov: Sveta knjiga Čezvesoljske zombi cerkve blaženega zvonjenja [Elektronski vir]
Postavitev: eKnjižnica Biblos
Jezik: slovenski
Leto: 2014
Založništvo: Ljubljana : Sanje, 2014
Fizični: 173 str. ; 21 cm