Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   English version

Postavitev:

ZDRAVJE medicina

Super market lepote

Uroš Ahčan

Marec 2016

Založnik o knjigi

Strokovnjaki iz različnih področij so združili moči v knjigi Super market lepote, kjer se lepotnih popravkov lotijo celovito; razmišljujoči osebi predstavijo celo paleto možnosti – od ličenja, oblačenja, fotografiranja, Photoshopa, telesne vadbe, medicinske kozmetike, estetskega zobozdravstva in nenazadnje tudi estetske kirurgije.

Lepota in mladost sta, poleg zdravja, najbolj iskani dobrini. Osnova vsake odločitve so ustrezne informacije. Na žalost pomembne informacije velikokrat obtičijo v akademskih in znanstvenih krogih in (v poljudni obliki) ne planejo v svet do širše množice.

Knjiga predstavi kako se soočiti z nepregledno ponudbo, ki nas v različnih oblikah spremlja na vsakem koraku in obremenjuje že vsa naša čutila. Sodobnega potrošnika želi preobraziti v preudarnega kupeca in uporabnika zdravstvenih in kozmetičnih storitev.

V knjigi so brez dlake na jeziku poljudno predstavljeni postopki estetske kirurgije; ob tem pa avtorji ne pozabljajo na nekirurške alternative za bolj mladosten videz, dobro počutje in ustvarjalni navdih. Izbrana poglavja želijo bralca dobro in pošteno informirati, ga izobraziti in mu s tem dati moč. Moč za pravilno odločanje o pomembnih vprašanjih.

Knjiga Supermarket lepote je vodnik preden se podate v pravi supermarket lepote. Da boste iz njega prišli v lepši podobi, zadovoljni in srečni. Ostrina uma naj vedno vodi ostrino noža.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 281571584
Avtor: Uroš Ahčan
Cobiss naslov: Super market lepote : z ostrino uma in ostrino noža / Uroš Ahčan [in sodelavci Gaja Klarendić ... [et al.] ; fotografija Aljoša Rebolj ... et al.]
Postavitev: ZDRAVJE medicina
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Ljubljana : samozal., 2015 ([Ljubljana] : Schwarz print)
Fizični: 325 str. : ilustr. ; 31 cm