Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Strasti v hotelu

Emma Mars

Marec 2016

Založnik o knjigi

Pariz, hotelska soba sredi popoldneva …
Tako se začne zgodba Annabelle, mlade pariške spremljevalke, ki se je odločila, da bo sprejela še zadnjo stranko pred poroko s svojim sanjskim moškim, bogatim medijskim mogotcem Davidom Barletom. Toda skrivnostna na roko napisana sporočila, ki jih prejema in v katerih so intimne podrobnosti, za katere nihče ne bi mogel vedeti, je ne pripravijo na možnost, da bo njena zadnja stranka prav Louis, brat njenega zaročenca. Med obiski hotela Charmes, kjer je vsaka soba posvečena eni od francoskih svetovno znanih zapeljivk, Louis prebudi Annabellino telo in dušo, ji razkrije vrhunce ekstaze in čare strasti. Vodi jo preko njenih meja in na plan spravi njeno moč zapeljevanja – ona pa odkrije, da je popolnoma svobodna le, če se v celoti preda strasti.
Čutna erotična pripoved, podprta s francoskim šarmom, umetnostjo in zgodovino, je prvi del strastne trilogije, ki razvnema čute in buri duhove.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 282558464
Avtor: Emma Mars
Cobiss naslov: Strasti v hotelu. [1], Soba 101 / Emma Mars ; [prevedla Špela Žakelj]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2016
Založništvo: Tržič : Učila International, 2016 (natisnjeno v EU)
Fizični: 544 str. ; 20 cm