Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Soproga do srede
Neveste za vsak dan, 1. knjiga

Catherine Bybee

Februar 2015

Založnik o knjigi

Soproga do srede je prva v zbirki Neveste za vsak dan. Blake Harrison je bogat, očarljiv moški s plemiškim nazivom, ki mu življenje nudi vse … no, razen tistega, kar najbolj nujno potrebuje … soproge do srede. V iskanju rešitve za svoje težave poišče pomoč poslovneža Sama Elliota, ki pa ni to kar je pričakoval. V resnici se znajde pred čudovito rdečelasko – Samantho Elliot.
Samantha Elliot je lastnica ženitne posredovalnice in ni na seznamu žensk, ki iščejo soproge … no, vsaj do tistega trenutka ne, ko ji Blake ponudi bajno vsoto za s pogodbo sklenjeno enoletno zakonsko zvezo. Z njo. Dejstvo je, da bi ji denar pomagal pri plačevanju bolnišničnih stroškov za sestro, zato se ponudbi ne more upreti. Poleg tega nikakor ne gre za nespodobno ponudbo. Pogodba je premišljeno estavljena in predvideva prav vse možne podrobnosti .. le zaljubiti se ne smeta.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 80220417
Avtor: Catherine Bybee
Cobiss naslov: Soproga do srede / Catherine Bybee ; prevod Anja Furlan
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Maribor : Hiša knjig, Založba KMŠ, 2015
Fizični: 302 str. ; 22 cm