Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

PSIHOLOGIJA splošno

Skrivnosti pisave
grafologija za vsakogar

Jožica Leskovar

Založnik o knjigi

Kaj o človeku pove njegova pisava? Marsikaj.
Razodene nam lahko način izražanja in sporazumevanja, emotivne in psihološke posebnosti, osebnostne in značajske poteze, intuitivno ali racionalno naravnanost, celo čustveno stanje in osnovni življenjski nazor. Z malce posluha in znanja pa se lahko vsakdo nauči vrednotenja ter ocenjevanja sporočil rokopisa; ta priročnik vam bo pri tem v neprecenljivo pomoč.

Jožica Leskovar je študij zaključila pod mentorstvom psihologa in grafologa dr. Andreja Zagheta ter grafologinje Magdalene Metelko. Spoznala je različne svetovne grafološke šole: italijansko, francosko, angleško in ameriško. Znanje grafologije jemlje kot orodje, s katerim lahko pomaga ljudem na različnih življenjskih prelomnicah, pri dilemah, pred pomembnimi odločitvami in v stiski. S knjigo Skrivnosti pisave je želela z grafologijo seznaniti javnost; predvsem na področju poklicnega usmerjanja in pri izbiri ustreznih kandidatov za delovna mesta, pa tudi kot priročno orodje za (samo)analizo ter pripomoček za ugotavljanje osebnostnih značilnosti slehernega pisca.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 272476672
Avtor: Jožica Leskovar
Cobiss naslov: Skrivnosti pisave : grafologija za vsakogar / Jožica Leskovar ; [fotografije Shutterstock]
Postavitev: PSIHOLOGIJA splošno
Jezik: slovenski
Leto: 2014
Založništvo: Ljubljana : Mladinska knjiga, 2014
Fizični: 215 str. : ilustr. ; 23 cm