Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Skrivne sestavine ljubezni

Nicolas Barreau

Oktober 2014

Založnik o knjigi

Aurélie, mlada lastnica ljubke pariške restavracije, se, potem ko jo je brez pojasnila čez noč zapustil njen fant, poda na dolg in obupan sprehod po Parizu. V mali knjigarni, v katero se zateče po spletu nenavadnih okoliščin, najde knjigo, ki jo v hipu spravi v boljšo voljo. Pa ne le to! Dogajanje v njej je – o, kako čudno! – postavljeno prav v njeno restavracijo, v knjigi pa je natančno opisana tudi Aurélie. Le kako je to mogoče?

Da bi izvedela kaj več o ozadju romana in da bi spoznala skrivnostnega angleškega pisatelja, avtorja knjige, ki ji je rešila življenje, se Aurélie obrne na založbo, pri kateri je izšel francoski prevod knjige. A tam ji, kot se zdi, ne morejo ali pa nočejo pomagati z želenimi informacijami …

Bo Aurélie naposled le spoznala angleškega pisatelja, ki se je s svojim pisanjem tako dotaknil njenega srca? In kakšno vlogo ima pri vsej tej komediji zmešnjav André, glavni urednik pri francoski založbi?

Domiselna, duhovita in zabavna zgodba, polna nepričakovanih preobratov, skritega hrepenenja ter vročih iskric bo osvojila ljubitelje Pariza, vrhunske kulinarike in dobrih ljubezenskih romanov.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 275136768
Avtor: Nicolas Barreau
Cobiss naslov: Skrivne sestavine ljubezni / Nicolas Barreau ; [prevedla Maruša Mugerli Lavrenčič ]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2014
Založništvo: Tržič : Učila International, 2014 (natisnjeno v EU)
Fizični: 252 str. ; 20 cm