Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

eKnjižnica Biblos

Šest let

Harlan Coben

Avgust 2017

Založnik o knjigi

Šest let je minilo, odkar se je Natalie, velika in edina ljubezen Jacka Fisherja, univerzitetnega profesorja, poročila z drugim. Šest let notranjih nemirov in »žalovanja« za izgubljeno ljubeznijo. In šest let obremenjujočega razmišljanja o njenem življenju z možem Toddom.
A ko po naključju naleti na Toddovo osmrtnico, si ne more kaj, da ne bi šel na njegov pogreb. Tam prestreže bežen pogled ovdovele Toddove žene, ki si ga je želel doživeti celih šest let. Toda ta žena v pogrebnem sprevodu ni Natalie!

Harlan Coben (1962) je izjemno uspešen ameriški avtor kriminalnih romanov. Edini do zdaj je prejel vse tri najuglednejše nagrade za žanrsko pisanje (edgar, anthony in shamus). V romanih večinoma odstira pretekle dogodke, nerešene, spregledane in napačno interpretirane umore ali nesreče. Njegova dela so natisnjena v 47 milijonih izvodov in objavljena v 40 jezikih. Po romanu Ne povej nikomur so leta 2006 v Franciji posneli večkrat nagrajeno filmsko uspešnico.

e-knjiga


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 273353728
Avtor: Harlan Coben
Cobiss naslov: Šest let / Harlan Coben ; [prevedel Miro Mrak]
Postavitev: eKnjižnica Biblos
Jezik: slovenski
Leto: 2014
Založništvo: Ljubljana : Mladinska knjiga, 2014 (Ljubljana : Korotan)
Fizični: 393 str. ; 21 cm