Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

eKnjižnica Biblos

Šepetalec psom
Vodnik za razumevanje in odpravljanje pogostih težav pri psih

Cesar Millan, Melissa Jo Peltier

Junij 2014

Založnik o knjigi

Ali ste zaradi svojega psa na koncu z živci? Je napadalen, živčen, boječ ali preprosto vzkipljiv? Mogoče pa je vaš štirinožni prijatelj z nečim obseden — pa naj bo to skakanje po vsakem človeku, ki stopi skozi vrata, ali pa nas stalno nadleguje, da mu mečemo vedno isto umazano zeleno teniško žogico, spet in spet in spet.

Ali pa ste mogoče prepričani, da imate popolnega ljubljenca, vendar bi z njim radi imeli bolj izpopolnjen odnos? Ali bi res radi ugotovili, kaj je tisto, kar žene vašega psa? Ali bi radi spoznali pasji razum, da bi lahko z njim vzpostavili še bolj trdno zvezo?
Če lahko pritrdite vsaj nekaterim zapisanim vprašanjem, ste v roke dobili pravo knjigo.

Priznani strokovnjak za pse Cesar Millan, zvezda oddaje Šepetalec psom na National Geographic Channelu, vam pomaga videti svet skozi oči vašega psa, tako da končno lahko odpravite njegove vedenjske težave.

e-knjiga


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 270339072
Avtor: Cesar Millan, Melissa Jo Peltier
Cobiss naslov: Šepetalec psom [Elektronski vir] : vodnik za razumevanje in odpravljanje pogostih težav pri psih / Cesar Millan in Melissa Jo Peltier ; [prevod Boštjan Vidic]
Postavitev: eKnjižnica Biblos
Jezik: slovenski
Leto: 2013
Založništvo: Ljubljana : Tehniška založba Slovenije, 2013
Fizični: XVIII, 438 str. : ilustr. ; 24 cm