Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

PSIHOLOGIJA poljudna psihologija

Samorogov vodnik za vsak dan

Eunice Horne

Maj 2018

Založnik o knjigi

Čarobni recepti za lep videz in dobro počutje. Če živite na planetu Zemlja, ste gotovo opazili, da se trenutno povsod kar tre samorogov. Ta čarobna bitja so se dolga leta razposajeno igrala na mavričnih pašnikih, kamor človeška noga še ni stopila, toda zadnje čase jih vse več obiskuje naš svet, da bi nami delili radost, igrivost in veselje do vragolij.

Ta knjižica je vodnik po načinu življenja, značilnega za samoroge. V naslednjih poglavjih boste izvedeli več o njihovi filozofiji, vsakdanu, modnem slogu, moči in sanjah, na zadnji strani pa boste že pripravljeni, da se podate v svet in pomagate, da postane čarobnejši. Moč samorogov vas bo napolnila od konice bleščečega roga do konca šelestečega in svetlikajočega se repa.

Ne glede na to, ali ste že polnopraven ljubitelj samorogov ali pa popoln novinec (ki mu pravimo tudi “novorog”) v njihovem svetu, vas bo Samorogov vodnik za vsak dan poučili o vsem, kar ste si kadarkoli predstavljali – in še mnogo več – o čudovitem, veličastnem in predvsem čarobnem vesolju teh čudežnih bitij.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 294319360
Avtor: Eunice Horne
Cobiss naslov: Samorogov vodnik za vsak dan : čarobni recepti za lep videz in odlično počutje / Eunice Horne, [besedilo Abbie Headon] ; [prevedla Višnja Jerman]
Postavitev: PSIHOLOGIJA poljudna psihologija
Jezik: slovenski
Leto: 2018
Založništvo: Ljubljana : BP, 2018 ([Ljubljana] : Schwarz Print)
Fizični: [95] str. : ilustr. ; 25 cm