Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Resnica o ljubezni

Stephanie Laurens

Marec 2016

Založnik o knjigi

Za žensko svojega srca je pripravljen storiti vse …
Drzni, strastni, posesivni Cynsterjevi moški ne pustijo, da bi jim kar koli prekrižalo načrte, ko želijo osvojiti damo svojega srca.
Gerrard Debbington, svak Petelina Cynsterja, je eden najbolj zaželenih londonskih samcev. Poroka ga ne zanima, zanima ga le, kako bi lahko naslikal opevane vrtove dvorca Hellebore, katerega lastnik je lord Tregonning. Priložnost se ponudi … a le, če bo obenem sprejel v naročilo portret Tregonningove hčere in ga naslikal čim bolj pristno.
Gerrard noče izgubljati časa z razvajeno mlado damo, a kmalu ugotovi, da se ga je Jacqueline Tregonning dotaknila kot še nobena druga. Med njima vzplamti poželenje in ju požene drug drugemu v objem, Gerrard pa je prepričan, da je našel dušo dvojčico – damo, ki jo hoče za ženo.
V dvorcu Hellebore pa je nekaj srhljivo narobe. Nad Jacqueline se zgrinjajo sence zla in laži, Gerrard pa bo moral storiti vse, da bi zaščitil osupljivo žensko, ki zanj predstavlja resnico o ljubezni.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 283257088
Avtor: Stephanie Laurens
Cobiss naslov: Resnica o ljubezni : [roman o Cynsterjevih] / Stephanie Laurens ; [prevedla Katja Mikelj]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2016
Založništvo: Tržič : Učila International, 2016 (natisnjeno v EU)
Fizični: 461 str. ; 20 cm