Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

ZDRAVJE alternativno zdravljenje

Rešite si zdravje ali celo življenje z MMS-om, ionom klorovega dioksida
vsestranska mineralna raztopina za tretje tisočletje

Jim V. Humble

Julij 2015

Založnik o knjigi

Vsestransko mineralno dopolnilo MMS, več kot pet milijonov ljudi po vsem svetu ga je že uporabilo, deluje v nekaj urah. Po jemanju MMS-a se ljudje običajno pozdravijo v petih dneh; bolezni in druga bolezenska stanja preprosto izginejo.
Več kot sto let so po klinikah in bolnišnicah uporabljali aktivne sestavine v tem dodatku, da so razkuževali bolnišnična tla, mize, opremo in drugo. Zdaj lahko ta močni uničevalec izkoristi naš imunski sistem, da varno uniči povzročitelje bolezni v telesu.
Prav presenetljivo je, da imunski sistem ob pravilnem jemanju MMS-a uniči le tiste klice, bakterije in viruse, ki so telesu škodljivi. MMS ne vpliva na koristne bakterije v telesu niti na zdrave celice. Je ena takih kemikalij, kot jih proizvaja imunski sistem v telesu, da v njem uniči patogene in druge škodljive mikroorganizme.
MMS je najboljša rešitev za vse bolezni in tegobe človeštva. Ni zdravilo. Na imunski sistem deluje kot superpolnilec, zato ni namenjen zdravljenju določene bolezni; ugotovili so, da izboljša imunski sistem do te stopnje, da večino bolezni premaga v manj kot štiriindvajsetih urah.

MMS uniči mikroorganizme, vključno z virusi, bakterijami, glivicami, plesnimi, kvasovkami in paraziti, ki povzročajo različne bolezni, oksidira težke kovine v telesu, nevtralizira strupene tuje snovi …
V knjigi so tudi natančna navodila, kako lahko ta dodatek pripravimo sami v svoji kuhinji z zlahka dosegljivimi sestavinami.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 278597120
Avtor: Jim V. Humble
Cobiss naslov: Rešite si zdravje ali celo življenje z MMS-om, ionom klorovega dioksida : vsestranska mineralna raztopina za tretje tisočletje / Jim V. Humble ; [prevod Janez Lavrič]
Postavitev: ZDRAVJE alternativno zdravljenje
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Ljubljana : Ara, 2015 ([Bled] : Belin grafika)
Fizični: 260 str. ; 20 cm