Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

VERSTVA IN DUHOVNOST krščanstvo

Resetiran

Jean-Marc Potdevin

Mistična izkušnja poslovneža na pešpoti v Kompostelo

 

Nič nenavadnega ni, če izvršni direktor Yahooja za Evropo doživi krizo srednjih let, ko pa se taisti gospod odloči, da bo prekinil z vsemi službenimi obveznostmi in se sam odpravi na romanje, nas zadeva začne zanimati. Gre za iskreno osebno izpoved zelo uspešnega poslovneža, ki nas popelje v svet svojih občutkov, bolečin, dvomov, molitev in veselja.

“Življenje je imelo pravi smisel, a se mi je zdelo, da sem ga izgubil v hrupnih okoliščinah. Ne da bi kaj razumel… Odločil sem se, da zapustim udobje in varnost. Da grem. Peš. Daleč. Sam… Pot kot taka in obenem notranja, duhovna pot…”

Ko boste brali knjigo Jeana-Marca, boste prehodili pot romarja, ki zamenja pasti sodobne civilizacije za mistično ekstazo duhovnega preoblikovanja. Lahko boste o vsem dobro premislili. Dejanje je vsekakor vredno spoštovanja ampak “nekoliko lahkomiselno za moj okus …”, je v trenutku krize priznal tudi sam avtor.

Založba Družina – prelistajte knjigo


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 268584960
Avtor: Jean-Marc Potdevin
Cobiss naslov: Resetiran : mistična izkušnja poslovneža na pešpoti v Kompostelo / Jean-Marc Potdevin ; [slovenski prevod Lucija Rifel]
Postavitev: VERSTVA IN DUHOVNOST krščanstvo
Jezik: slovenski
Leto: 2013
Založništvo: Ljubljana : Družina, 2013 (tiskano v Sloveniji)
Fizični: 212 str. ; 21 cm