Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

VERSTVA IN DUHOVNOST splošno

Religije sveta v 15 minutah na dan

Garry R. Morgan

Maj 2018

Založnik o knjigi

Katere religije so prisotne v vašem okolju, na vašem delovnem mestu, v šoli vaših otrok? Stvari se dnevno spreminjajo in jim težko sledimo. Glede nekaterih izmed religij verjetno veste zelo malo. Druge so vam popolnoma nove. Radi bi se poučili o njih, da bi videli, kako se razlikujejo od vašega verovanja, ampak kdo ima čas, da bi vse to raziskal?

V knjigi Religije sveta v 15 minutah na dan medkulturni strokovnjak in profesor Garry Morgan razlaga ključna verovanja, njihovo zgodovino in prakse več kot 20-ih religij, vključujoč poznane, kot so krščanstvo, judovstvo, islam in mormonizem, izpostavi pa tudi manj znane, kot so Baha’i, sikhizem, scientologija in religije new age. Razdrobljene v 40 kratkih poglavij nam kažejo vsako poglavje privlačno in lahko razumljivo. Le v nekaj minutah dnevno boste kmalu imeli boljše razumevanje svetovnih verovanj.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 294063616
Avtor: Garry R. Morgan
Cobiss naslov: Religije sveta v 15 minutah na dan / Garry R. Morgan ; [prevod Tabita Jovanović]
Postavitev: VERSTVA IN DUHOVNOST splošno
Jezik: slovenski
Leto: 2018
Založništvo: Ljubljana : Podvig, 2018 ([Ljubljana] : Povše)
Fizični: 198 str. ; 21 cm