Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

ZDRAVJE zdravo življenje

Razstrupljanje : detoks
40 receptov za vse dni v letu

Lucie Reynier

Januar 2018

Založnik o knjigi

V priročniku boste našli 40 hitrih receptov za domiselne in okusne predjedi, glavne jedi, sladice in napitke, prilagojene posameznim letnim časom. Izbire je več kot dovolj za vegetarijance, ljubitelje rib in mesojedce. Obroki so razdeljeni v pomladni, poletni, jesenski in zimski tridnevni očiščevalni program, ki telo osveži in nahrani. Predloge jedilnikov lahko poljubno kombinirate in uporabljate sezonsko sadje in zelenjavo s spremljajočih seznamov. Tako vam ne bo nikoli zmanjkalo zamisli, kaj postaviti na mizo, hkrati pa boste izkoristili blago razstrupljanje.

Lucie Reynier je dietetičarka, nutricionistka in navdušena kuharica. Rezultat njenega kulinaričnega daru in strokovnega zdravstvenega znanja so pričujoči recepti, primerni za vsakogar. Na kuharskih tečajih, ki jih prireja, udeležence uči prehranskega ravnotežja in poudarja, kako pomembno je, da v hrani uživamo in obenem ostanemo zdravi.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 290663168
Avtor: Lucie Reynier
Cobiss naslov: Razstrupljanje : detoks : 40 receptov za vse dni v letu / Lucie Reynier ; [prevedla Maja Lihtenvalner]
Postavitev: ZDRAVJE zdravo življenje
Jezik: slovenski
Leto: 2017
Založništvo: Ljubljana : Mladinska knjiga, 2017 (natisnjeno v Italiji)
Fizični: 111 str. : ilustr. ; 23 cm