Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Prvinska predaja

Meredith Wild

Junij 2016

Založnik o knjigi

Računalniški mogotec Blake Landon je našel ljubezen svojega življenja, ko je spoznal odločno in prodorno Erico Hathaway. Čeprav se njegova obsedenost z nadzorom in njen neodvisni duh še naprej borita, Blake Erice nikoli več ne želi izpustiti iz svojega življenja. Erica je Blaku podarila zaupanje in ljubezen ter je prepričana, da bosta skupaj premagala vse ovire, ki jima stojijo na poti. A ko on zahteva več in preizkuša meje njene predanosti, se je prisiljena soočiti s temno platjo njegovega poželenja, ki jo je doslej skrival.

Toda težave ne izhajajo le iz njunega odnosa: ko ta postaja vse trdnejši, se jima začnejo bližati drugi sovražniki. Ericino podjetje se znajde v nevarnosti, Blake pa se na vso moč trudi, da bi jo zaščitil pred tistimi, ki jo skušajo prizadeti samo zato, da bi škodovali njemu. Ali bo njuna zveza obstala, ko bodo Blakovi nasprotniki prestopili mejo in ogrozili več kot le njeno službo?


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 284526848
Avtor: Meredith Wild
Cobiss naslov: Prvinska predaja / Meredith Wild ; [prevedla Maša Sitar]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2016
Založništvo: Tržič : Učila International, 2016 (natisnjeno v EU)
Fizični: 278 str. ; 20 cm