Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

PSIHOLOGIJA poljudna psihologija

Prisotnost

Amy Cuddy

September 2016

Založnik o knjigi

Ste si kdaj takoj po napetem dogodku želeli, da bi lahko začeli še enkrat od začetka? Morda po pogovoru za novo službo, nastopu ali težavni razpravi? Prav zaradi trenutkov, ko bi morali biti najbolj pristni in trdni, pa nam to ne uspe, se počutimo zlagane in nemočne. Prepogosto se največjih ovir v življenju lotevamo s strahom, jih opravimo z občutkom tesnobe in zapustimo z obžalovanjem.

Z dostopom do osebne moči lahko dosežemo ‘prisotnost’, stanje, v katerem nas ne skrbi več, kakšen vtis napravimo na druge, temveč popravimo vtis o samih sebi. V revolucionarni knjigi nam harvardska profesorica Amy Cuddy razkrije, da se nam ni treba podati na veliko duhovno iskanje in se notranje preobraziti, da bi črpali moč prisotnosti. Le malce samospodbude potrebujemo, da prilagodimo govorico telesa ter vedenje in mišljenje v vsakdanjem življenju.

Prelomna knjiga, ki nas uči, kako se lahko s preprostimi tehnikami osvobodimo strahu v napetih trenutkih, kako kar najbolje opravimo zahtevne naloge ter vzpostavimo pristen stik z drugimi.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 285567744
Avtor: Amy Cuddy
Cobiss naslov: Prisotnost : [kako se z najdrznejšim jazom lotimo največjih izzivov] / Amy Cuddy ; [prevedel Samo Kuščer]
Postavitev: PSIHOLOGIJA poljudna psihologija
Jezik: slovenski
Leto: 2016
Založništvo: Tržič : Učila International, 2016 (natisnjeno v EU)
Fizični: 336 str. ; 20 cm