Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   English version

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Prelepi prasec

Christina Lauren

Januar 2016

Založnik o knjigi

Bistroumna, marljiva in na poti do magisterija iz poslovne administracije Chloe Mills ima le eno težavo: svojega šefa, Bennetta Ryana. Zahteven je, neposreden, brezobziren – in nikakor se mu ni moč upreti. Prelepi prasec.
Bennett se je iz Francije vrnil v Čikago, da bi zavzel ključno vlogo v ogromnem družinskem trženjskem podjetju. Nikoli ni pričakoval, da se bo pomočnica, ki mu je pomagala iz tujine, izkazala za tako čudovito, nedolžno izzivajoče – in popolnoma očarljivo – bitje, ki ga mora zdaj gledati vsak dan. Kljub govoricam se nikoli ni zapletal z zaposlenimi. Toda Chloe je tako mamljiva, da je pripravljen prikrojiti pravila – oziroma jih naravnost uničiti –, če to pomeni, da si jo lahko vzame. V vsakem kotičku pisarne.
Ko poželenje po drug drugem naraste do vrelišča, se morata Bennett in Chloe odločiti, kaj točno sta pripravljena izgubiti, da bi zmagala.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 281161216
Avtor: Christina Lauren
Cobiss naslov: Prelepi prasec / Christina Lauren ; [prevedla Petra Brecelj]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Tržič : Učila International, 2015 (natisnjeno v EU)
Fizični: 260 str. ; 20 cm