Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   English version

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Pregrešna v satenu

Madeline Hunter

Marec 2016

Založnik o knjigi

Celia, hči znamenite londonske kurtizane, je bila izšolana v umetnosti mesenih užitkov. Zdi se, da ji je usojeno slediti stopinjam svoje matere. Toda Celia pobegne in se zateče k prijateljicam, daleč od razuzdanih krogov družbe.
Njenega mirnega življenja je konec, ko ji umre mati. Celia podeduje njeno premoženje, vključno z velikimi dolgovi in majhno hišo v mestu. Podeduje tudi Jonathana Albrightona, skrivnostnega gospoda, najemnika v materini hiši … Človeka, za katerega Celia kmalu prizna, da se ji ga ne mudi izseliti iz hiše, glede na to, kako prijetno in vznemirljivo deluje nanjo njegova prisotnost. Zlovešče lepi Jonathan, ki slovi kot nevaren, ima razloge za to, da se zadržuje blizu Celie, saj tajno preiskuje skrivnostno početje njene matere.
A dolgovi se kopičijo in ogrozijo vse, za kar je Celia upala, da si bo ustvarila. Tako je prisiljena razmisliti, ali bi sprejela škandalozni poklic, za katerega so jo pripravljali. Toda zdaj želi svoje erotično usposabljanje uporabiti le pri enem moškem.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 283049472
Avtor: Madeline Hunter
Cobiss naslov: Pregrešna v satenu / Madeline Hunter ; [prevedla Barbara Trobentar]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2016
Založništvo: Tržič : Učila International, 2016 (natisnjeno v EU)
Fizični: 343 str. ; 20 cm